Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggskålar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med en god brödbit till. Krämig och smakrik rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader Hacka och fräs purjolöken i smöret med en skvätt vatten. Salta och peppra. Tillsätt persilja i slutet
  2. Fördela fräset i ugnståliga skålar Knäck ett ägg i varje skål (utan att gulan spricker) Tillsätt tillräckligt med grädde för att täcka vitan på äggen och krydda önskad mängd av salt och färskmalen peppar.
  3. Baka i ugnen precis tills vitan stelnat men gulan fortfarande är lite lös. Servera genast med det goda brödet!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.