Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggtoddy à la Mannerhem

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessert med smak av kaffe och konjak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggskalen.
  2. Vispa äggulor och socker.
  3. Vispa grädden och häll ner i äggblandningen.
  4. Häll upp i portionsglas.
  5. Ställ in i frysen (flytta in till kylen ca 30 minuter innan servering)
  6. Precis innan servering - lägg på florsocker, nescafé och kakao i små "öar".
  7. Häll 1 msk cognac i äggskalet och placera mitt på.
  8. Servera. Låt gästerna hälla konjaken över desserten och blanda ihop allt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • hunnebotjejen 17 april 2011

    Ett toppen bra recept

  • littlejohn 5 oktober 2011

    Detta är bland det godaste jag har ätit som efterrätt!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.