Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggtoddy/Eggnog

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En kär gammal dryck som jag och min syster ofta rörde till på kvällen när vi var små, men är lika mumsig nu som då!...:) Barnvänlig eller spetsad, välj själv!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda äggula och socker poröst (luftigt). Sjud upp mjölk, eller ännu enklare, värm i mikron på full effekt i 1½- 2 minuter. Häll försiktigt mjölken över äggsmeten. Smaksätt sedan med valfri ingrediens. Häll upp i ett glas och servera genast.
  2. Glöm inte att njuta ;)
  3. Garneras med vispad grädde, riven choklad eller kanel, muskot!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.