Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggvåfflor

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Inte knapriga, men goooda!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg, vatten, salt, socker och hälften av mjölken. Vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker blandas och röres i äggblandningen + resten av mjölken. Sist det smälta smöret. Grädda som vanligt. Dubbla satsen om ni är riktigt hungriga. Servera med mjukvispad grädde eller vaniljglass och sylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.