Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äkta skånsk äggakaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Servera med stekt fläsk och lingonsylt. Gott!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggen kraftigt. Tillsätt mjöl och mjölk omväxlande så att smeten blir jämn. Salta. Bryn matfettet i en stekpanna och häll i äggsmeten. Stick försiktigt med en kniv så att smeten stelnar jämnt. När undersidan är färdig, vänds kakan på ett lock och gräddas på andra sidan. OBS! Måste stelnat till rejält innan den vändes!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • summer_girl 5 juli 2008

    Jag tycker inte de funkade så bra.För min blev helt fördärvad. Jag tycker det är dålig information man får . För man vet ju inte när man ska vända den.. Om ni vill ge mig en förklaring så e de okej.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.