Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äkta torskkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Äkta torskkakor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal fisk, salt, lök och potatismjöl i en kvarn eller matberedare. Rör ned ägget.
  2. Späd sedan med lite vätska i taget. Stek alltihop i en väl uppvärmd stekpanna med smör eller matolja.
  3. Låt kakorna svalna och servera dem med kokt potatis och råkost.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Therece 1 april 2009

    Gott gott!! äntligen ett torskrecept där torsken inte simmar i sås ..gjorde om lite efter eget tycke(med ströbröd och persilja). ps även gott som torskburgare!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.