Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älg Fajitas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Krydda det skurna älgköttet med fajitas-kryddan och låt det dra i 1/2–1 tim. Bönsås: Hetta oljan i en kastrull och låt löken, vitlöken och paprikan fräsa till dess det är mjukt. Rör i salt, peppar, socker, oregano, lagerblad, bönor, vatten och buljongtärning. Koka på svag värme utan lock i 20–30 min. Guacamole: Dela avokadorna och ta bort kärnorna. Skala och lägg i en bunke, mosa med en gaffel. Tillsätt salladslök, vitlök, olja, gräddfil och limejuice. Rör ihop och smaka av med salt, peppar och ev mer limejuice. Stek det kryddade köttet tillsammans med lök och paprika. Pressa lite limejuice över just före servering. Värm tortillabrödet och häll upp chunky salsa och ost i olika skålar.Plocka av tillbehören och fyll tortillabrödet. Även kokt ris kan serveras till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.