Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgbiffar

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mina älgbiffar sedan 1983

Ingredienser

Instruktioner

Tillagning Riv löken tillsätt ströbröd, salt, peppar, senap, ketcup, ägg och blanda väl. Låt stå ca 10 minuter. Blanda samman redingen med älgfärsen. Stek med extra saltat smör i pannan. Slå på vattent för redning Tillsätt grädden. Serveras med kokt potatis God Lycka Lennart

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • karisma1 9 december 2009

    Enormt goda biffar...

  • Born61 17 mars 2010

    Tack för ett recept på mycket goda biffar.

  • anna_ho 23 februari 2011

    Kanongoda älgfärsbiffar! Var lite osäker på vilken slags senap som skulle användas. Jag tog en "vanlig" stark sort och det blev jättebra! Kommer definitivt att göra dessa fler gånger :-)))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.