Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgbiffar med champinjoner och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett misstag som blev underbart gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt och peppar. Tillsätt äggulorna och grädden. Blanda allt noga. Forma till biffar. Stek biffarna 3-5 min per sida eller tills de är genomstekta. Lägg upp på fat.
  2. Stek champinjonerna några min och tillsätt dill rör om så det blandas. Häll över biffarna, servera. Servera med kokt potatis och tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.