Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgbiffar med kapris- och senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop färsen med ägg, ströbröd, lök och kryddorna till en fast formbar smet. Tillsätt gärna grädde.. Forma lagom stora biffar med handflatan och stek dem i smör på medelstark värme.
  2. Sås Häll grädde, senap och soja i en stekpanna som ni stekt biffarna i. Tillsätt kapris och kryddor. Låt sjuda i 5-10 minuter. Koka potatis och grönsaker. Stek löken och tillsätt lingon.
  3. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.