Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgbullar med rösti

 
Skriv ut

Älgkött är mycket bra ur hälsosynpunkt, då vilda sjur får äta den föda som är avsedd för dem och därmed har en bättre fettsammanfattning än boskapsdjur. Rulla dina älgbullar och njut av denna helt laktos- och mjölkfria tappning. Även glutenfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ner äggen i färsen och arbeta ihop så att den blir smidig för att forma kring spett eller som bullar. Rör ner hackad lök, persilja, kryddor och forma eller rulla.
  2. Riv potatisen och stek i smör. Servera älgbullarna med rösti och en fräsch sommarsallad på ruccola, gurka, melon och jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.