Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsbiff med fetaröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, vitlök, salt och peppar. Forma åtta lite platta biffar och stek dem 3-4 minuter på varje sida.
  2. Mixa eller mosa osten med olja och basilika.
  3. Värm pitabröden i ugn eller mikro, skär av toppen och fyll dem med grönsaker, pannbiff och feta oströra. Har ni inte älgfärs går det även bra med viltfärs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.