Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsbiff med leversmak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett recept som jag har gjort om så det skulle passa mig..... Levern som jag använde var en "korv" färdigmald lever i frysdisken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal eller riv potatisen. Blanda ihop färsen, levern och potatisen. Smaksätt med kryddorna.
  2. Forma som biffar och stek i stekpanna. Är man osäker på smaken så gör ett stekprov.
  3. Servera med gräddsås, mandelpotatis och lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Goteborgaren 28 augusti 2010

    Hej detta verkar bli en bra kombination. Det skall jag testa nästa gång jag gör älgfärsbiffar. Har ju älglever i frysen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.