Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsbiffar med kantarellsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rårörda lingon och potatismos är gott till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop alla ingredienserna till en jämn smet. Forma till biffar och bryn dem till fin färg. Stek klart i ugnen ca 10 minuter.
  2. Sås: Stek de delade kantarellerna i lite smör. Tillsätt löken, som får steka med mot slutet. Blanda vispgrädde med buljongtärning. och svartpeppar i en kastrull. Blanda i svamp och lök och låt småkoka ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.