Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsburgare med mozzarella och soltorkade tomater

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En maffig hamburgare som är lätt att laga och som verkligen mättar - länge. Du kan servera hamburgaren med precis vad du själv vill - gärna mycket fräscha grönsaker, även bacon är en hit! Perfekt vardagsmat, helgmat och till sommarens grillkvällar - alltså den passar till precis alla tillfällen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop färsen. Tärna mozzarellan och hacka de soltorkade tomaterna - rör ner fyllningen i färsen. Forma till 4 burgare.
  2. (Stek bacon knaprigt i eget fett - placera på ett hushållspapper när det är klart, pappret suger upp överflödigt fett)
  3. Stek burgarna i smör - cirka 3 minuter per sida.
  4. Värm upp hamburgerbrödet (blir riktigt gott på grillen).
  5. Servera hamburgaren tillsammans med sallad och fräscha grönsaker - precis efter eget tycke och smak (senaste gång använde jag salladsblad och paprika).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • liisemyd 18 april 2012

    Tänkte att jag kanske behöver tillägga att hamburgerbrödet jag använt mig av är köpt från bageri.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.