Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsspett i tunnbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott mellis eller som en huvudrätt

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser till en smidig färs. Forma till avlånga bollar och trä upp på träspett. Stek i smör tills de fått fin färg och är genomstekta. Smöra tunnbröden och lägg i lite sallad, rödbettsskott, finhackad rödlök och ett färsspett. Vik ihop till en tunnbrödsrulle och servera med en klick crème fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.