Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgfärsspett med lingonchutney

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Goda färsspett med örtsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda ströbröd och mjölk låt stå ca 30 minuter. Rör ner resten och blanda till en jämn färs.
  2. Forma färsen till 20 järpar. Lägg dem i en smord form. Stek mitt i ugnen ca 10 minuter. Trä upp dem på spett vid servering.
  3. Lingonchutney: Låt alltsammans koka upp och sjuda ca 10 minuter. Skumma och låt kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.