Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älggryta med glögg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Värmande gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs kött och lök i olivolja och tillsätt glöggen. Tillsätt senap efter ca 15 min. Låt koka sakta i 20 min.
  2. Späd ev med vatten. Stek svampen gyllene i smör och lägg ned i grytan. Smaka av köttet, koka längre om det är segt. Salta och peppra.
  3. Kokt, pressad potatis är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.