- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Det går bra att dubblera satsen men minska lite på vätskan och kryddorna.
Instruktioner
- Bryn köttet i en het kastrull med lite av oljan och ta upp det när det är klart.
Skala och finhacka löken, riv ingefäran. Fräs löken tillsammans med chiliflaken och ingefäran i resten av oljan.
- Lägg tillbaka det brynta köttet och slå på kokosmjölk och grönsaksbuljongen. Färga såsen med gurkmejan.
- Koka på svag värme tills köttet känns mört. Ta upp köttet, mixa såsen och lägg tillbaka köttet. Skulle såsen bli för tunn red med maizena utrört i vatten. Smaka av med salt och peppar.
Strö på hackad koriander.
- Potatis eller ris och en god sallad till.
Publicerat den
20 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett gott recept. Kom på nu när jag läser receptet igen att jag glömde koriandern. Den står kvar i kylen.. :-) Jag använde chilipulver.. Tack igen../ Inger