Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älggryta med rödvin.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Få ingredienser men god ändå

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vitlöken grovt och fräs i smöret, lägg i grytbitarna och bryn dem runt om, krydda med vitpeppar. Tillsätt vatten, buljongtärning och vinet, låt koka till köttet är mört. Häll i grädden och lägg i potatisen, låt allt koka tills potatisen är färdig.
  2. Servera med lingonsylt eller gelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.