Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgpizza a´la Norberg

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fredagsfavorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop pizzadegen. Knåda den noga. Låt jäsa 30 min
  2. Steg köttfärsen i olivolja. Krydda med salt, peppar, oregano och pesilja och vitlök efter smak. Om du använder älgfärs, ta lite extra olja i pannan för att undvika att det blir torrt.
  3. Blanda ingredienserna till tomatsåsen
  4. När degen är färdigjäst, baka ut den. Den ska räcka till två plåtar. Lägg på fyllning. Grädda mitt i ugnen 225 grade i 10 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.