Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgstek i krämig sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Den bara smälter i munnen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in skviorna med salt och krossade enbär.
  2. Värm oljan och smöret i en tjockbottnad gryta tills det börjar bli brun. Lägg i skivorna och stek 1 minut på varje sida, eller efter smak. Tryck ner dem ordentligt mot botten. Lägg upp på ett varmt fat. Sätt till honung, senap och grädde i grytan och värm sakta, rör om till såsen är slät. Häll såsen över skivorna och strö över mandeln och garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.