Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ängamat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Barndomsminnen när de är som bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ut mjölet i vattnet och koka upp under ständig vispning.
  2. Tillsätt mjölk, salt och peppar. Låt det koka upp innan du tillsätter morötter och blomkål.
  3. Koka i 5 minuter, tillsätt lök och sockerärter och koka någon minut till.
  4. Vispa ihop äggulan med grädden och rör ner tillsammans med persiljan.
  5. Nu får soppan inte koka mer!
  6. Serveras med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.