Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Änglakola

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Mycket enkel kola att fixa.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull och sjud 5 min.Häll upp kolani bakplåtsklädd fyrkantig form, ca20*20cm och låt den stelna på kallt ställe. Skär i bitar och virra kolorna i smörpapper.. Förvars svalt

Kommentarer (1)

  • oxidan 6 juni 2010

    Jag vet inte hur ni andra brukar göra!? Men jag brukar alltid stå och vispa medans den sjuder dom där 5 minutrarna. Jag upplever att kolan annars inte riktigt "stelnar" som den ska eller liksom blir i en konstig mjuk konsistens.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.