Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Åh,vad god den är. Det bara smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär kycklingen i "gaffelvänliga" bitar, krydda försiktigt med curry, svartpeppar, cayennepeppar och paprikapulver. Bryn dem i Milda flytande margarin. Pressa ner vitlöken. 2. Strimla skinkskivorna och låt dem fräsa med i stekpannan. 3. Skär tomaterna i bitar och rör ner dem i pannan. 4. Häll i Milda Mini Mat och Milda Fraiche. Dela oliverna på hälften, rör ner dem i pannan. 5. Låt såsen koka samman några minuter, smaka ev av med lite salt. 6. Servera till färsk bandspagetti och sallad. Ät och njut, man tror man har kommit till himlen!

Kommentarer (1)

  • Disa 25 januari 2009

    Ni bara måste prova detta recept. Kanongott! Jag har ju tipsat om många recept, men det här bara måste ni prova. Hälsningar, Disa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.