Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Änglapaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Helt suveränt god, dock egentligen ingen paj !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Äggvitor och salt vispas hårt. Tillsätt hälften av sockret, lite i taget. Vispa. Vispa i resten av sockret + vaniljsockret och vinägern. Lägg smeten i smord liten långpanna eller lite större gratängform. Gör den högre på mitten. Grädda i 30 minuter i 150 grader och höj till 175 grader och grädda ytterligare 30 min (jag har 150 grader hela tiden, passar min ugn).
  2. Låt kallna. Vispa grädden, bred över och lägg bären i mönster på. Förvaras kallt 1-2 timmar innan den ätes.

Kommentarer (1)

  • rutgun 2 januari 2010

    Mycket mumsig paj,och dagen efter smakar den ju som bäst mmmmmmm....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.