Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ännu en god fiskgratäng

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gjorde denna idag med de varor jag hade hemma.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en ugnsform. Vispa ihop krossade tomater, crème fraiche och kryddor. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Tessan28 11 februari 2011

    Den här fiskgratängen tyckte jag och min man var jätte god, men mina barn tyckte inte om det =(, (men mina barn är rätt kräsna).

  • Marre73 12 februari 2011

    Mina barn är inte så förtjust i fisk dom heller,som du säger lite kräsna.Men jag säger åt dem att de måste äta fisk ibland så dom blir smarta"re"

  • bitten56 7 februari 2015

    Detta var riktigt gott,en stark 5: a till dig. Vi hade pressad potatis till, och färskriven pepparrot på vid serveringen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.