Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ännu en köttfärsgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel och god vardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs färs, strimlad purjolök och champinjoner, låt puttra 5 minuter. Låt anansen rinna av men ta vara på spadet. Strimla paprika och gurka. Häll ananasspad och vatten i färsröran. Tillsätt soja, honung, vinäger och buljongtärning. Låt koka upp och sjud några minuter på svag värme. Tillsätt grönsaker och delad ananas. Låt puttra ytterligare några minuter tills allt tagit smak och är genomvarmt. Smaka av och strö över klippt persilja.
  2. Gott med allt, pasta, potatis, ris, bulgur, quinoa..

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Molgan 15 juni 2008

    Tack för ditt recept. Bra med maträtter som man kan dryga ut med grönsaker. Det blev väldigt gott, men jag hade nog i lite förmycket soja för min smak. Gjorde en stor sats, så jag hoppas att den går att frysa in. Mvh Molgan

  • bernit 2 februari 2009

    Hej med ditt recept som inspiration och bas gjorde jag en köttfärsgryta, jag hade lammfärs så jag kryddade upp med vitlök och rosmarin, tillsammans med den söta ananaen blev det jättegott. Tack för receptet mvh Bernit

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.