Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel-, citron- och kokoskaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En härlig och saftig kaka med goda smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör fett och socker pösigt. Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Skala och skär äpplena i små tärningar.
  2. Blanda de torra ingredienserna och rör i äppeltärningarna, blanda detta med äggsmeten och rör sist i mjölk- och citronsaftblandningen.
  3. Häll i en smord form bröad med hälften ströbröd och hälften kokosflingor.
  4. Grädda i 175 grader i ca 50 minuter.
  5. Garnera med rivet citronskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.