Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel-GI-paj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Äppel- och hallonpaj med lågt GI.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg äpple och hallon i en ugnsform. Nyp ihop pajdegen och fördela den ovanpå. Grädda i ugn, 200° ca 20 min. Låt pajen svalna, servera med en klick vispgrädde eller turkisk yoghurt.

Kommentarer (1)

  • Smugelidrug 31 mars 2009

    Supergod och lättlagad! Rekommenderas =) funkar fint med fullkornsdinkelmjöl istället för sojamjöl också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.