Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel och kanelkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En enkel och god kaka

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Värm mjölken och smält smöret däri. Vispa ner mjölkblandningen i äggsmeten. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret. Häll smeten i en rund, 1 ½ - 2 liters smörad och bröad form. Skala och skär äpplena i små tärningar. Blanda dem med kanel och socker. Strö tärningarna över smeten. Grädda kakan i 200 grader i 25-30 minuter, eller tills den fått vacker färg och är genombakad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.