Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och kaneltårta

 
Skriv ut

Mascarponeosten kan bytas ut mot philadelphiaost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mascarpone med florsocker, crème fraiche och kanel. Tag undan ca hälften av krämen till garnering. Lägg ihop bottnarna med äppelmos och kräm emellan.
  2. Kärna ur och fintärna äpplet. Koka upp vattnet med gelésocker och rör i äpplet. Låt kallna.
  3. Bred lite kräm runt om tårtan. Fyll resterande kräm i en spritspåse. Spritsa krämen runt om tårtan och klicka ut äppelgelén på tårtan.
  4. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.