Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och kokosdaiquiri

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Mycket trivsamt nu när de svenska äpplena kommit! Receptet är från boken "Min Äppelbok" av Elisabeth Johansson.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kanel och socker på ett fat. Fukta kanten på ett cocktail- eller daiquiriglas med limeklyftan och doppa kanten i sockerblandningen. Ställ glaset kallt.
  2. Häll äppelpurén eller de mixade äpplena i en mixer. Tillsätt kokosrom, pressa i juicen från limeklyftan, tillsätt is och mixa ihop. Häll upp och garnera med limeklyftan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.