Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel och kokospaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Festlig paj täckt av en god kokossmet.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 200-225c Blanda ingridienserna till degen i matberedare. Skala,kärna ur och skiva äpplena. Fördela dem över pajdegen. FYLLNING: Vispa ägg och florsocker pösigt. Tillsätt kokos,ingefära och het mjölk. Bred fyllningen över äpplena. Gredda pajen ca 30min. tills den fått vacker färg och fyllningen har stelnat. Servera pajen avsvalnad men inte kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.