Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel och nektarinkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 32 portioner
Skriv ut

Lättgjord och omtyckt kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i det smälta fettet och sist mjölet. Bred ut i en smord och bröad ugnslångpanna.
  2. Skär äpplen och nektariner i ej alltför tunna klyftor och stick ner i smeten.
  3. Grädda i 200 grader, i nedre delen av ugnen, ca 15 minuter. Pensla den heta kakan med smält fett och strö över lite socker.
  4. Skär kakan i rutor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • BackaMona 12 september 2008

    Har letat och hittat var jag tog detta recept ifrån, hoppas ni kommer att pröva detta recept, det är mycket goda kakor./ Backamona.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.