Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och päronchutney

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En god variant på en kryddig fruktchutney. Det blir ca 1 liter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala ev frukten, kärna ur och skär i bitar. Skala och skiva löken. Dela tomaterna i klyftor. Skala och skär vitlöken i bitar.
  2. Koka upp vinäger, socker och kryddor. Lägg i alla ingredienser och sjud sakta 20 minuter. Ta av locket och låt lite av vätskan ånga bort under ytterligare 10 minuter.
  3. Häll upp på rena varma burkar med tättslutande lock.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.