Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- och rabarberchutney

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott till det mesta, exempelvis stekt fisk, med crème fraîche till en sås och som marmelad på en smörgås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lök, rabarber, äpplen, russin, ättika och juice i en tjockbottnad kastrull eller gryta. Koka 15 minuter.
  2. Rör ner ingefära, nejlikor och socker. Koka ytterligare 20-30 minuter tills chutneyn tjocknat och fått önskad konsistens. Häll upp i rena burkar. Sätt på täta lock.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Mums filibbabba!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.