Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel och saffranschutney

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mild chutney, god till gryta, paté eller ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna 1 kg äpplen. Finhacka 1 gul lök och 4 cm ingefära. Lägg hacket i en kastrull tillsammans med 1½ dl äppelcidervinäger, ½ g saffran, 2 msk gula senapsfrön och 4 dl socker.
  2. Koka i ca 30 minuter.
  3. Fördela chutneyn i väl rengjorda glasburkar.
  4. Förslut och förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.