Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel-won-tons med ingefärsmynta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott och lite annorlunda!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda äpplen, farinsocker, kanel och smör i en bunke. Fördela äpplesmeten på won-ton plattorna, ca 1 msk i mitten på varje. Forma till små knyten, 3 st till var och en. Blanda myntan och ingefäran genom att pressa dom till en formbar massa. Värm frityroljan till 180 gr i en stor kastrull med höga kanter. Fritera äppelknytena i oljan tills de fått fin färg. Låt dem rinna av på hushållspapper. Forma ingefärsmyntan till 4 små "Wasabi-bollar", Servera won-tons varma med vaniljglass och ingefärsmyntan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.