Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelcanneloni

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och småtärna äpplena. Vänd dem i socker och kanel.
  2. Lägg ut filodegsbladen två och två. Smöra kanterna.
  3. Fördela äppeltärningarna. Vik in kanterna och rulla ihop degen. Placera knytena på oljad plåt. Pensla med smält smör och strö över råsocker.
  4. Ställ in i 225 graders ugnsvärme i cirka 10 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.