Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

äppelchips

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

gott

Ingredienser

Instruktioner

koka upp vatten och socker och rör om tills sockret har löst sig. låt svalna. skiva äpplena riktigt tunt och doppa dem i sockerlaget, lägg skivorna på en ugnsplåt med bakplåtspapper på. torka i ugnen 3-5 tim i 80 grader, tiden beror på vilken ugn du har. för varmluftsugn gäller kortare tid.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • begeanka 14 september 2008

    Tog mig friheten att ladda upp en bild från Allt om mat.

  • mattrollet 22 oktober 2008

    Det blev jättegoda äppelchips och vi äter det nu ofta här hemma. Även barnen på mitt jobb älskar dem! Tack för receptet!

  • maria_wijk 4 november 2009

    Har precis provat detta på ett par Åkeröäpplen, men gjorde bara hälften så mycket sockerlag då det är rätt söta äpplen i sig. Vansinnigt gott, dessa går nog åt fort har jag en känsla av.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.