Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelchutney

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lika god till fisk som kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena och skär i klyftor, skala och hacka löken. Lägg i en låg vid kastrull.
  2. Riv skalet på apelsin och citron. Lägg i kastrullen och pressa i saften från båda. Tillsätt övriga ingredienser utom sockret och koka tills det blir krämigt, tillsätt sockret. Låt koka sakta ytterligare 45 minuter, rör om då och då Häll upp på burkar.
  3. Förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.