Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelchutney

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Det här kan jag inte vara utan. Gott till både kött och fisk. Används som lingonsylt ungefär.

Ingredienser

Instruktioner

Kärna ur och skala äpplena. Hacka dem. Blanda allt. Sjud en timme. Häll på glasburkar. Förvara svalt.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

  • majamia 2 oktober 2011

    Riktigt gott! Tack för ett bra recept! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.