Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelchutney

 
Skriv ut

Gott till fläskkarré, pannkakor, havregrynsgröt o.s.v. Förvarad i kyl håller sig chutneyn i två månader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena och skär dem i grova bitar. Lägg dem i en tjockbottnad kastrull. Hacka löken grovt och lägg den i kastrullen. Tillsätt resten av ingredienserna.
  2. Låt koka upp och sedan puttra under lock på svag värme i ca 1 timme. Rör med jämna mellanrum för att undvika att chutneyn bränns vid.
  3. Häll upp den färdigkokta chutneyn i glasburkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.