Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelchutney med mandel

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till indiska grytor och till en bit ost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och skär äpplen i 2 cm stora bitar. Skala och hacka lök. Strimla de torkade aprikoserna.
  2. Lägg frukt och lök i en kastrull till sammans med färsk ingefära, curry, socker, äppelcidervinäger och salt. Låt koka upp under omrörning. Sjud ca 30 minuter. Blanda ner mandelsplitter.
  3. Häll chutneyn i burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.