Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelfärsbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Höstgoda biffar med viltsmak. Gott på rostat bröd och med en klick gräddfilsdressing.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med ägg, salt, peppar, grädde, persilja och lök. Grovriv äpplet och rör ner det i färsen. Forma till åtta stora eller sexton små ovala biffar. Stek dem i en stekpanna 4-5 min på varje sida. Blanda gräddfil och lingon. Servera biffarna på rostat eller grillat bröd med grönsaker och en klick dressing.

Kommentarer (1)

  • Annafbg 7 maj 2009

    Väldigt gott! Det känns som klassisk husmanskost men ändå på ett nytt sätt. Detta kommer vi definitivt att äta många gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.