Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelfalu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med äpple, purjolök och ost blir falukorven rena festmaten!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven lite snett så att du får stora fina skivor. Skär äpplena i tunna klyftor eller riv dem grovt. Blanda äpplen med senap och lök.
  2. Lägg ihop faluskivorna två och två med äppelröra emellan. Lägg i smord ugnsform. Täck med ostskivorna och grädda i 225 grader tills osten smält och fått fin färg, ca 15 minuter.
  3. Servera med ugnsbakade potatisklyftor och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.