Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelglögg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gör din egen glögg. Den här är inte så söt.

Ingredienser

Instruktioner

Häll cider eller juice i en kastrull. Tillsätt skivad ingefära, kanelstänger, stjärnanis och kardemumma kapslar och värm försiktigt utan att det kokar. Ta bort från plattan. Smaksätt med calvados, citronsaft och socker. Rör runt tills sockret löst sig och smaka av. Tvätta och skiva apelsinen och citronen. Lägg dem i en kanna och slå på den varma glöggen. Servera varmt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kak_tokan 13 december 2009

    receptet låter jättegott. Jag har bara en fråga, tror du det går att blanda ingredienserna och sedan ge bort det i en flaska?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.