Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelhalvor med kvittengelé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En utmärkt efterrätt när man är många. Det går också bra med rödvinbärstgelé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Halvera äpplena (skalet och kärnhuset ska vara kvar). Skär ev av lite i botten så att äpplet står stadigt. Bred gelé över hela snittytan. Ställ äppelhalvorna i en ugnssäker form och grädda i ugnen ca 30 minuter tills de är mjuka.
  3. Servera äpplena ljumma med en liten klick mascarpone.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.