Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkaka

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Det här blir en stor sats som räcker åt många, så bli inte avskräckt av mängderna.

Ingredienser

Instruktioner

vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl och bakpulver, och tillsätt detta. Smält margarinet och häll i smeten. Häll smeten i en smord och bröad långpanna(stor). Vänd äppelklyftorna i sockret och kanelen, och stoppa ner dom i smeten. Grädda kakan i ca 20 min i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • suzanneb 19 januari 2008

    Den godaste äppelkaka jag någonsin gjort. Jag använde 4 äpplen och ganska mycket kanel och socker.

  • ninisen82 14 september 2008

    Hur mycket bakpulvr ska det bara i kakan?? Står bara sk.. Verkar JÄTTEGOD!!

  • lisbethv 11 september 2010

    Mums den ska göras många gånger saftig o god. Tack för den.

  • Zintosh 21 juli 2012

    tsk din dum

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.